FødevareWatch

Landets største tomatavler forventer sorte tal i 2019

I Alfred Pedersen & Søn forventer direktøren, at man kommer ud med overskud i år. Derudover ligger der planer om nye investeringer i 2019, som skal forbedre arbejdsforholdene i drivhusene på Fyn.

Foto: Alfred Pedersen & Søn/PR

Efter at sidste års regnskab hos Alfred Pedersen & Søn viste røde tal på bundlinjen, forventer eneejer af Danmarks største tomatproduktion, Mads Pedersen, at komme ud med et overskud i år, da sommervejret - når man arbejder med drivhuse - har været langt bedre end sidste år.

"Det ser ud til at blive et fornuftigt år. Vi har ikke været ramt af ekstrem varme som sidste år, så der har ikke været en overproduktion af tomater, hvilket kostede os dyrt. Jeg tør dog ikke spå om, hvor stort overskuddet bliver, da ingen ved, om alle tomaterne i morgen bliver ramt af sygdom," siger han og konstaterer, at det er alle planteavleres største frygt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier