FødevareWatch

Ny prismekanisme får prisen på kakao til at stige

Elfenbenskysten og Ghana har præsenteret ideen om en ny prismodel for kakaoafregning, og det har ifølge Oreo-ejeren Mondelez fået prisen på råvaren til at stige.

Foto: Jesper Stormly Hansen / Ritzau Scanpix

De store konfekturekoncerner kigger ind i en tid med stigende priser på kakao fra Elfenbenskysten og Ghana.

Det skriver Reuters på baggrund af en snak med Mondelez' finansdirektør Luca Zaramella.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier