FødevareWatch

Valsemøllen lander laveste resultat i fem år efter varm sommer

Melproducenten Valsemøllen fra Esbjerg barberede en femtedel af sit overskud, mens omsætningen gik et nøk frem i 2018 som følge af en ringe høst, der førte til højere melpriser. I år forventer direktøren en lille fremgang.

Niels Brinch-Nielsen, adm. direktør, ejer Valsemøllen sammen med Abdon Mills AB, en svensk familieejet møllegruppe, og Norgesmøllene, der er Norges pendant til Valsemøllen. | Foto: Joan Karlsen

Sidste års tørre og varme sommer førte til en dårlig høst, og det ramte melproducent Valsemøllen, der måtte se overskuddet skrumpe til laveste niveau siden 2013. Omstændighederne taget i betragtning synes direktøren dog, at virksomheden har klaret sig "rigtig godt."

"Høsten i 2018 var så dårlig, og det betød, at råvarepriserne steg. De omkostninger ramte os, så vi fik et dårligere 2018 end 2017," siger adm. direktør i Valsemøllen, Niels Brinch-Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier