FødevareWatch

Danskheden ruller ind i ny strategi hos Valsemøllen

Den 120 år gamle virksomhed fra Esbjerg, der årligt omsætter for over en halv mia. kr., vil skrue op for det danske islæt i produktionen af blandt andet mel og havregryn. "Ambitionen er, at 80-90 pct. af det korn, selskabet anvender, skal komme fra danske marker," siger direktøren.

Foto: PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Finsk drikkevarekæmpes nordiske øleventyr skal begynde i Assens

INDBLIK: Med en købsaftale på Bryggeriet Vestfyen er den finske ølkæmpe Olvi på vej ind til Danmark. Det sker med en ambition om at gøre det traditionsrige, men underskudsramte, bryggeri til en "voksende spiller" – og samtidig få sat en fod i Skandinavien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier