FødevareWatch

TGI Fridays springer med på kødfri burgerbølge

Plantebaserede bøfalternativer gør sit indtog i flere og flere detail- og restaurantkæder. Nu lancerer den amerikanske restaurantkæde TGI Fridays også et kødfrit alternativ i sin restaurant i København.

Foto: Beyond Meat PR-foto

Hos den eneste TGI Fridays i Danmark, der ligger på Højbro Plads i København, kan vegetarerne også lade blikket glide over burgermenuen.

Restauranten lancerer en kødfri burger, hvor en plantebaseret bøf erstatter oksekøddet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier