FødevareWatch

Flammen lander værste resultat i kædens tiårige historie

Den familieejede restaurantkæde Flammen går et stort skridt tilbage i 2018, hvor overskuddet skrumper til laveste niveau nogensinde. Tilbagegangen skyldes bl.a. en direktørudskiftning og et bekosteligt ekspansionssats i Tyskland.

Flammens nye direktør omgivet af familien Rosenfeldt Sunddal, som ejer kæden. Fra venstre: ægteparret Flemming Sunddal og Ketty Rosenfeldt Sunddal, Piet Klein samt søskendeparret Martin og Kristina Rosenfeldt Sunddal. | Foto: PR

Den familieejede buffetkæde Flammen åbnede sin første restaurant i 2009, og det har vist sig at være en glimrende idé, for forretningen har sidenhen givet overskud for samlet 124 mio. kr.

Men sidste år landede kæden sit værste resultat nogensinde, viser et dugfriskt regnskab. Her blev overskuddet reduceret til 1,6 mio. kr. fra 14,5 mio. kr. året før. I selskabets første regnskabsår i 2009/2010 landede resultatet på 1,7 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier