FødevareWatch

Aarhusianske restauratører frygter kædetendens vil skabe restaurantdød

Den femte Madklubben-restaurant åbner snart dørene i Aarhus. Alle åbninger er sket på blot et år, og det får lokale restauratører til at frygte, at kædetendensen vil true enlige restauranter.

Foto: Madklubben

Inden for et år har den københavnske restaurantkæde Madklubben åbnet fire restauranter, og den femte er på vej. Det vækker bekymring hos flere lokale restauratører,

Det skriver Jyllands-Posten efter at have talt med flere restaurantejere i Aarhus. Alle mener, det er oplagt, at Madklubben kommer til Aarhus, fordi det er en by i vækst, men samtidig anser de kæden som en trussel, fremgår det.

"Der er for mange om buddet. At Madklubbens indtog i byen vil betyde, at restaurantlukninger står mejslet i sten. Inden for det næste års tid vil en masse restauranter lukke," siger Christian Bøjlund, kok og indehaver af restauranten Frederiksgade 42, til avisen.

Simon Carstens, medindehaver af Restaurant Kolo i Guldsmedgade, mener, at Madklubben kan presse priserne, fordi kæden kan lave større indkøb og optage større lån billigere, og derfor sælge sin mad til en lavere pris end konkurrenterne.

Madklubben kaster sig over måltidskasser

Madklubben-ejer ramte bunden flere gange før succesen kom

Madklubbens pizzakæde rykker til Aarhus

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier