FødevareWatch

Amerikansk salmonellaudbrud vokser fortsat

Et salmonellaudbrud, der så sin begyndelse i november 2017, fortsætter med at ramme amerikanere. Senest er smitten af 67 mennesker blevet kædet sammen med salget af kalkunprodukter.

Foto: Colourbox

De amerikanske forbrugere har siden november 2017 været ekstra eksponeret for at få den salmonella, som myndighederne efter godt et års eftersøgning stadig ikke har fundet smittekilden til.

Senest er smitten af 67 mennesker blevet kædet sammen med salget af kalkunprodukter, og samlet har man i 41 af landets stater nu konstateret 279 smittetilfælde, hvoraf 107 har krævet hospitalsindlæggelse og et enkelt dødsfald, skriver CNN.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier