Brancheorganisation langer ud efter rapports forslag om halvering af kødindtag

Ny rapport anbefaler, at indtaget af rødt kød samt sukker bør halveres for at forbedre folkesundhed og sikre det globale fødevaresystem. Den britiske kødindustri er ikke enig i rapportens resultater.
Foto: POLFOTO
Foto: POLFOTO

Menneskers indtag af grøntsager, nødder og frugt bør fordobles globalt, mens indtaget af rødt kød og sukker bør reduceres med 50 pct. inden 2050 for at forbedre folkesundheden og sikre det globale fødevaresystem.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter