FødevareWatch

Bageriopkøb giver Unibake platform til ny asiatisk vækstrejse

Lantmännen Unibake, der har hovedkvarter i København, har sikret sig en vigtig godkendelse på et australsk opkøb. Nu skal opkøbet integreres, og så er ambitionen vækst i en stribe attraktive markeder, siger topchef til FødevareWatch.

Den svenskejede bagværkskæmpe Lantmännen Unibake, der har hovedkvarter i den københavnske sydhavn, har efter et par måneder i venteposition fået godkendt et vigtigt opkøb på den anden side globussen.

Godkendelsen fra de australske konkurrencemyndigheder betyder, at Lantmännen Unibake nu ejer bagerivirksomheden Bakery Du Jour i Melbourne, og det vækker glæde hos topchef Werner Devinck.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier