FødevareWatch

Svensk brødkæmpe sætter sig tungere på dansk brødmarked

I et år hvor konkurrenterne i Kohberg måtte se toplinjen dale, voksede ejerne af Schulstad og Hatting med fire pct. En række faktorer smitter af på bundlinjen, men adm. direktør Allan Christiansen er yderst tilfreds med den samlede udvikling i den danske del af den svenskejede koncern.

Foto: Kristian Djurhuus/Polfoto/arkiv

Danskerne har igennem flere år fravalgt rugbrødsmadderne til frokost for i stedet for at satse på alt fra grød til palæo og hurtige salater på farten. Det mærker man i store koncerner som Aryzta, der ejer Mette Munk, Pågen, Kohberg og ikke mindst hos Lantmännen Unibake Danmark og Lantmännen Schulstad, der for begges vedkommende har Allan Christiansen ved roret.

Samlet er den svenskejede koncern den største brødspiller i Danmark med det delvise fokus på frisk- og frostbrød, og den position er blevet cementeret yderligere i året, der nu er lukket og underskrevet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier