FødevareWatch

Selskab vil udbringe mad med aarhusianske taxaer

Virksomheden Waiteer vil bruge hyrevogne til at bringe restaurantmad og egne færdigretter ud i Aarhus.

Foto: Thomas Wilmann/Ritzau Scanpix

Madudbringningstjeneste Waiteer, der har hjemme i Aalborg, vil bringe mad ud til blandt andet aarhusianere ved at benytte sig af byens taxaer.

Det skriver Aarhus Stiftstidende i forbindelse med, at den lokale restauratør Martin Ib og tidligere direktør i IT-virksomheden Atea, Poul Bærentsen, er blevet nye partnere i Waiteer.

"I New York kan man se, hvordan enhver god restaurant efterhånden har masser af poser og bakker stående klar til udbringning med taxa og Uber. Jeg er overbevist om, at den, der kan sætte den slags i system og har udviklet en enkel, indbydende kommunikationsplatform - som Waiteer - mellem leverandører og kunder, opfylder et stort og voksende behov herhjemme - også i provinsbyerne," udtaler Poul Bærentsen i en pressemeddelelse, avisen henviser til.

Udover arbejdet i den jyske hovedstad har partnerne også planer om at udbrede leveringskonceptet til resten af landet og Oslo og Stockholm.

Uber skal levere Starbucks-kaffe

Udbringning giver ny travlhed hos McDonalds Danmark

Just Eat indgår samarbejde med supermarkedskæde

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier