FødevareWatch

Udvidet sydjysk slagteri fordobler bundlinjen

Efter markant tilbagegang i 2016/17 er bundlinjen igen kommet på rekordkurs hos slagteriet Danepork. Antallet af kvadratmetre og ansatte vokser ligeledes.

Foto: Colourbox

Der er fart på slagterknivene i St. Lihme ved Randbøl mellem Vejle og Billund, hvor man finder slagterivirksomheden Danepork.

I et 2017/18-regnskabsår, hvor en 4500 kvadratmeter stor udvidelse har fyldt godt i programmet, kan ejer og direktør Leo Grønvall alligevel notere sig en væsentlig fremgang på selskabets bundlinje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier