FødevareWatch

Sydjysk slagteri har igen kurs mod en halv mia

Efter en mindre tilbagegang har slagteriet Danepork igen lagt 25 mio. kr. til på toppen, og dermed er en omsætning på en halv mia. kr. igen inden for rækkevidde. På bundlinjen er der plads til forbedringer efter markant tilbagegang, siger direktør og ejer.

Foto: Colourbox

Der er pres på i den danske slagterisektor, og som det er tilfældet hos de mindre danske mejerier, kræver det også meget af de mindre danske slagterier, hvis de skal holde de konkurrerende kæmper stangen.

I Danepork, der har hjemme i Randbøl mellem Vejle og Billund, er ejer og direktør Leo Grønvall i fuld gang med at få opført det, som han selv kalder for en mindre fremtidssikring af virksomheden, der blev etableret af forældrene i 1989. I selskab med store koncerner som Tönnies' Tican og Danish Crown er der skarp konkurrence om at sikre sig de danske grise, som bliver produceret og solgt til de slagterikoncerner, som giver den bedste pris kilo for klilo.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier