FødevareWatch

Ny brancheforening for kød- og mælkealternativer på trapperne

Plantebaserede alternativer til mælk og kød bliver ifølge sekretariatsleder diskrimineret på flere områder, men det vil en ny brancheforening for producenter og importører forsøge at gøre op med.

Foto: PR.

Producenter og importører af plantebaserede fødevarer skal have deres egen brancheforening, mener Frederik Madsen, der er sekretariatschef i Margarineforeningen MIFU og bannerfører på projektet.

"Der er behov for en brancheorganisation, der kan formidle plantebaserede alternativers sag overfor medier, politikere og forbrugere. Det er en opgave, der lige nu primært hviler på skuldrene af NGO'er, enkelte virksomheder og bloggere, men jeg tror på, at man sammen kan stå stærkere," siger Frederik Madsen til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier