Suppe : Cremet Sellerisuppe med Selleristykker og Purløgsolie
Fisk : Dampet Torsk, Blombålssiffon og sprød Quinoa
Kød : Øl-brasserierede, Selleripure, Rav og Ølsauce
Vegetar : Svampetærte med Crumble, Sennepsmayonaise, syltede løg, Karse og Savoykål.
Stivelse: Perlebyg, Boghvedekerner, Timian, karmeliserede Jordskokker og bagt Kastanjekartoffel med Løvstilke.
Grønt garniture: Hokaido med Æbleeddike og græskarkerner, grillet Blomkål vendt i Salviesmør + Kapers og Limeskal
Salater : Gulerodscrudite salat med Enkorn, Spidskålssalat, en lilla salat med bagt Rødbede og Nordens Pæresalat med Edamama bønner.’
Toppings : Sprøde osteflager, poppede Boghvedekerner og sprød Kartoffelcips vendt med Eddikepulver.
Dressinger : Mormor dressing, Nordisk Gremolata med Gærflager samt en Senneps Vinaigrette.
Dessert : Creme Fraiche is, karamelliseret Hvid Chokolade, Æblekompot samt Dildolie.