Dansk Supermarked vil uddanne gourmetslagtere

En katastrofal mangel på slagtere har fået Dansk Supermarked til at skrue op for investeringerne i sin slagteruddannelse. Målet er at uddanne gourmetslagtere. En intern 'Masterchef-konkurrence' og mere undervisning i at lave mad er blandt tiltagene.
Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

At kunne et håndværk er igen blevet moderne. Men hvor møbelsnedkerfaget har fået en genoplivelse, står det anderledes til i de klassiske fødevarehåndværk som slagter og bager.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også