FødevareWatch

Sjællandsk kødselskab sætter jetonerne på positionen som markedets mest bæredygtige

WP Kød skifter navn og vil over de næste år investere massivt i at blive Nordens mest bæredygtige aktør inden for kød. Det sker for at skabe ny vækst og bringe ny dynamik til selskabet og markedet, fortæller ejerleder.

Ejerleder i Öxneholm, Jesper Ahrnberg, til venstre i billedet. | Foto: PR.

Den sjællanske kødgrossist WP Kød er i fuld gang med en transformering af selskabet. Med afsæt i FN's verdensmål vil selskabet gentænke sig selv, og i den forbindelse skifter man navn til Öxneholm.

Ejerleder Jesper Ahrnberg har som målsætning at gøre virksomheden til Nordens mest klimavenlige kødaktør. Han mener, at kødindustrien har et ansvar for at nedbringe industriens klimaaftryk samtidig med, at han vil nuancere debatten og sørge for, at folk også i fremtiden kan nyde en god bøf.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier