FødevareWatch

KMC brygger på kartoffelprotein med store potentialer

Den store kartoffelvirksomhed udvikler på et kartoffelprotein, der er tiltænkt den stigende efterspørgsel på grønne fødevarer. Aarhus Universitet ser store potentialer i projektet.

Foto: /ritzau/Janus Engel

KMC er i fuld gang med at udvikle et bredt anvendeligt kartoffelprotein, der kan være med til at sikre flere grønne proteinkilder.

"Vores kommende produkt er unikt grundet den høje ernæringsmæssige værdi. Men vi har to udfordringer i forbindelse med markedsintroduktionen: Dels at finde frem til de rette anvendelsesområder af proteinet og opbygge viden omkring disse, og dels skal der opbygges markedskendskab i et helt nyt marked for KMC," udtaler Mads Bjerregaard Larsen, der er Product Manager Protein & Sidestreams, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier