Tillid er godt - kontrol er bedre: Blockchain skal dokumentere fødevarers oprindelse

Fødevarers ægthed, oprindelse og produktionsforhold er nøglefaktorer på fremtidens fødevaremarked. De globale detailhandelskæmper eksperimenterer derfor med at øge sikkerheden via blockchain-teknologien. Herhjemme er der sparsomt med initiativer, fordi fødevaresikkerheden er høj, og fordi blockchain-teknologien stadig er dyr.
Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Hvordan kan man være sikker på, at en appelsin vitterligt har vokset i en økologisk appelsinplantage i Costa Rica og ikke har skiftet identitet et sted på den lange rejse fra jord til bord?

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også