FødevareWatch

Dava Foods tager patent på nyt scrambled eggs-koncept

En ny maskine fra æggekoncernen Dava Foods skal forsyne kunder med scrambled eggs på 15 sekunder. Sammen med maskinen lancerer koncernen to go-vogne, hvor æggene skal serveres.

En såkaldt Scrægg Tuktuk. Foto: PR Dava Foods

Æggekoncernen Dava Foods Holding A/S lancerer ny scrambled eggs-maskine under navnte Scrægg til sine professionelle kunder. Målet er at få flere til at bruge koncernens økologiske helæg.

Det skriver Dava Food i en pressemeddelelse.

"Konceptet er en naturlig fortsættelse af vores strategi om at udvide anvendelsen af æg i hverdagen. Vi har fastlagt en strategi om at udvide vores forretning på to go og convenience, og i den forbindelse passer Scrægg perfekt ind," udtaler Ivan Noes Jørgensen, adm. direktør Foodservice Direktør i Dava Foods, i meddelelsen.

Scrægg_yellow.jpg

Maskinen tilbyder æggekoncernen enten gennem leje eller franchise, og den er målrettet servering i hoteller, cafeer, bagerier og kantiner samt Dava Foods to go-salgsvogn. Med maskinen slipper kunder for at bruge gryder og pander til fremstillingen af æggene, og retten vil være klar på 15 sekunder.

Der bruges kun økologiske helæg i maskinen, oplyser selskabet.

Bisca-moder opkøber proteinproducent for millioner

Dava Foods-direktør: Proteinprodukt med stort potentiale er kommet flyvende fra start

Dansk ægkæmpe trækker krævende datterselskaber fri af skyggerne

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier