Dava Foods tager patent på nyt scrambled eggs-koncept

En ny maskine fra æggekoncernen Dava Foods skal forsyne kunder med scrambled eggs på 15 sekunder. Sammen med maskinen lancerer koncernen to go-vogne, hvor æggene skal serveres.
En såkaldt Scrægg Tuktuk. | Foto: PR Dava Foods
En såkaldt Scrægg Tuktuk. | Foto: PR Dava Foods

Æggekoncernen Dava Foods Holding A/S lancerer ny scrambled eggs-maskine under navnte Scrægg til sine professionelle kunder. Målet er at få flere til at bruge koncernens økologiske helæg.

Det skriver Dava Food i en pressemeddelelse.

"Konceptet er en naturlig fortsættelse af vores strategi om at udvide anvendelsen af æg i hverdagen. Vi har fastlagt en strategi om at udvide vores forretning på to go og convenience, og i den forbindelse passer Scrægg perfekt ind," udtaler Ivan Noes Jørgensen, adm. direktør Foodservice Direktør i Dava Foods, i meddelelsen.

Maskinen tilbyder æggekoncernen enten gennem leje eller franchise, og den er målrettet servering i hoteller, cafeer, bagerier og kantiner samt Dava Foods to go-salgsvogn. Med maskinen slipper kunder for at bruge gryder og pander til fremstillingen af æggene, og retten vil være klar på 15 sekunder.

Der bruges kun økologiske helæg i maskinen, oplyser selskabet. 

Bisca-moder opkøber proteinproducent for millioner

Dava Foods-direktør: Proteinprodukt med stort potentiale er kommet flyvende fra start

Dansk ægkæmpe trækker krævende datterselskaber fri af skyggerne 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også