FødevareWatch

Bisca-moder opkøber proteinproducent for millioner

Den norske fødevarekoncern Scandza, der blandt andet sidder på brands som Bisca og Karen Volf, opkøber danske Bodylab for millioner.

Det var midt under en koncert på Nibefestival, at Rasmus Thorup Andersen med god grund kunne købe en ekstra omgang til sine venner. En mail fra hans advokat fortalte den 40-årige stifter af proteinmadsproducenten Bodylab, at han netop havde solgt 100 pct. af aktierne i livsværket Bodylab til den norske fødevarekoncern Scandza, skriver Børsen.  

"Scandza var meget interesseret i, at ledelsen forblev en del af Bodylab, og det har vi takket ja til. Jeg ville gerne have beholdt en minoritetsandel i virksomheden, men det kunne ikke lade sig gøre, og i stedet har jeg lavet en attraktiv earn out-aftale med Scandza, der løber de næste tre år," siger Rasmus Thorup Andersen til Børsen. Her fortæller han også - uden at give et konkret tal - at han har fået en "rigtig god pris" for sit livsværk.

Bodylab, der for nylig har etableret sig i Norge og Sverige, omsatte i 2017 for 140 mio. kr. mod 88 mio. kr. året før. Driftsindtjeningen lå på knap 9 mio. kr., selv om forventningerne lå på 15-20 mio. kr., fremgår det.

Scandza ejer i forvejen en række fødevarebrands, herunder danske Bisca og Karen Volf, og omsætter for 3,2 mia. kr.

Ny Bisca-direktør skal stå i spidsen for tocifret vækst

Asiatiske investorer tror på insekter som fremtidens mad

Dava Foods-direktør: Proteinprodukt med stort potentiale er kommet flyvende fra start 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier