FødevareWatch

Topchefer er utilfredse med Lars Løkke

Virksomhederne er langt fra imponerede over de resultater, Lars Løkke Rasmussen (V) har opnået i de tre år, han har været statsminister.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Seks ud af ti topchefer mener, at der ikke er gjort nok for at sænke afgifter og skatter, viser en konjunkturundersøgelse fra Greens Analyseinstitut blandt 421 topchefer.

Det skriver Børsen.

Af topchefernes svar fremgår, at 44 pct. ikke synes, at statsministeren har gjort nok for at forbedre erhvervslivets vilkår de seneste tre år.

36 pct. synes ikke, at han har gjort nok, mens 20 pct. svarer "ved ikke". Når det gælder spørgsmålet, om Lars Løkke Rasmussen har gjort nok for at få sænket skatter og afgifter, svarer 62 pct. "nej". 24 pct. svarer "ja", mens 18 pct. svarer "ved ikke".

Ejer og topchef i vognmandsforetningen Sax-Trans, Flemming Werner, i Salskøbing på Lolland-Falster er én af de topchefer, der ikke er tilfreds med det, Lars Løkke Rasmussen har opnået.

"Jeg må blankt erkende, at jeg ikke synes, der er den helt store forskel på, om det er den ene eller den anden, der er statsminister. Jeg synes, de ligner hinanden alle sammen, for de ligger hele tiden under for, hvad der kan samles af flertal i Folketinget," siger Flemming Werner til Børsen.

Venstres politiske ordfører, Britt Bager, afviser, at regeringen ikke har gjort nok for at lette skatter og afgifter.

"Vi har lettet skatter og afgifter for 20 mia. kr. nu og 25 mia. kr., når vi kommer frem til 2025, og vi er i regeringen meget opmærksomme på, at der i Danmark skal være gode vilkår for de private virksomheder," siger Britt Bager til Børsen.

Anonymt opkøb skal styrke Royal Unibrews cidersats

Presset vokser: Konkurrenterne overhaler Danish Crown

Aldi Nord får ny topchef

Arlas chef for Sydøstasien ser store vækstmuligheder i Bangladesh

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier