FødevareWatch

Danish Crown opgiver satsning på ingredienser

Slagterikoncernen Danish Crown afvikler Danish Crown Ingredients, som man i to år har søgt at udvikle til et nyt forretningsben. Den mulige indtjening står ikke mål med risikoen, mener koncernen.

Foto: Colourbox

Knap to år efter slagterikoncernen Danish Crown besluttede at intensivere arbejdet med at udvikle nye ingredienser baseret på kød og biprodukter fra grise- og kreaturslagterierne, er det besluttet at afvikle alle aktiviteter under Danish Crown Ingredients, oplyser koncernen i et nyhedsbrev.

Det forretningsområde, der nu lukkes ned, arbejdede med specialingredienser til nicheprodukter inden for eksempelvis ernæring til syge og svækkede eller til sportsfolk. Udviklingsarbejdet var placeret i slagteriselskabets datterselskab DAT-Schaub.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter, at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier