Topklassekød og økologi i skævt parløb

Selv om restauranter og hoteller i den grad har fået øjnene op for at sælge økologiske retter, holder en stor prisforskel salget af økologisk topklassekød lidt nede. Det er erfaringen hos gourmetslagteriet Grambogaard på Fyn. Læs her hvorfor.
Kødet fra Grambogård skal leve op til høje kvalititets- og dyrevelfærdsstandarder. Foto: PR | Foto: Grambogård.
Kødet fra Grambogård skal leve op til høje kvalititets- og dyrevelfærdsstandarder. Foto: PR | Foto: Grambogård.

Bæredygtighed og økologi marcherer ind i hotel- og restaurantbranchen med stor fart. Alligevel er andelen af økologisk kød hos det fynske slagteri Grambogård kun på 10-12 pct., anslår slagteriets daglige leder, Erik Christensen, der står for kundekontakten.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også