FødevareWatch

Topklassekød og økologi i skævt parløb

Selv om restauranter og hoteller i den grad har fået øjnene op for at sælge økologiske retter, holder en stor prisforskel salget af økologisk topklassekød lidt nede. Det er erfaringen hos gourmetslagteriet Grambogaard på Fyn. Læs her hvorfor.

Kødet fra Grambogård skal leve op til høje kvalititets- og dyrevelfærdsstandarder. Foto: PR | Foto: Grambogård.

Bæredygtighed og økologi marcherer ind i hotel- og restaurantbranchen med stor fart. Alligevel er andelen af økologisk kød hos det fynske slagteri Grambogård kun på 10-12 pct., anslår slagteriets daglige leder, Erik Christensen, der står for kundekontakten.

Slagteriet har ellers sin største kundegruppe blandt hoteller og restauranter og har en høj profil inden for dyrevelfærd og kødkvalitet. Det er således kendt som leverandør til Michelin-restauranter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter, at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier