Organisation: Arbejdsmiljøregler hæmmer elevmuligheder i slagterfaget

Fødevaredanmark mener på vegne af organisationens slagtere, at de gældende arbejdsmiljøregler ødelægger elevtilgangen til faget, og ude i butikkerne er man ligesom hos Coop gået i gang med at reducere antallet af ungarbejdere.
Foto: Anders Birch/POLFOTO/arkiv
Foto: Anders Birch/POLFOTO/arkiv

Med afsæt i de gældende arbejdsmiljøregler, som slagterne ifølge Fødevaredanmark ikke tøver med at kalde hysteriske, kalder interesseorganisationen den "rigide håndhævelse af arbejdsmiljøreglerne" for "fuldstændig undergravende for den fødekæde af nye elever, som eksempelvis slagterbutikkerne er afhængig af."

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også