Ny direktør i Foodservice Danmark

Efter et halvt års søgen har Dagrofa-datterselskabet Foodservice Danmark fundet sin nye direktør.
Foto: PR-billede/Dagrofa
Foto: PR-billede/Dagrofa

Dagrofa har ansat Peter Bruun som ny adm. direktør i Foodservice Danmark.

Det fremgår af en meddelelse, som netop er udsendt, at han tiltræder senest 1. december.

Peter Bruun har siden 2015 været ansat som adm. direktør i System Frugt A/S, et job, som han stoppede i onsdag. Før tiden i System Frugt var Peter Bruun adm. direktør i Lagkagehuset, og tidligere har han også arbejdet som Managing Director i Pågen AB og Schulstad AB.

"Peter har i sine tidligere ansættelser vist, at man gennem målrettet forretningsudvikling kan skabe lønsomhed og vækst. Dette kombineret med hans brede forretningsforståelse og internationale erfaring gør, at han er den rette mand til at stå i spidsen for Foodservice Danmark," udtaler Tomas Pietrangeli, koncernchef i Dagrofa og fortsætter:

"Hans klare mål for virksomheden bliver at skabe en sund økonomi, samt en stærk platform, som kan sikre yderligere vækst samt lønsomhed i et voksende foodservice marked."

Aarhusiansk frugtkoncern siger farvel til topchef

Halvt år med skiftende ledere

Peter Bruun tiltræder på posten, hvor han afløser kategoridirektør Nicolai Bargholz, der for 10 dage siden blev udpeget som konstitueret direktør, efter at Claus Juel-Jensen med udgangen af august stoppede i rollen som konstitueret direktør i selskabet.

Nicolai Bargholz har været kategoridirektør i Foodservice Danmark siden november 2016, og siden starten af 2018 har han siddet som bestyrelsesformand for datterselskaberne Grøn Fokus og Strandby Fisk.

Claus Juel-Jensen nåede at sidde som konstitueret direktør i omkring et halvt år, hvor han tog over efter Christian Storinggaard, der forlod jobbet nogenlunde samtidig med, at også koncerntopchef Per Thau måtte forlade Dagrofa-direktionen.

Siden sin tiltræden i Dagrofa-datterselskabet har Claus Juel-Jensen sikret sig et fremtidigt arbejde som arbejdende bestyrelsesformand i bagerikæden Emmerys. Et job, som han først kunne tiltræde i det øjeblik, at han var færdig med sit arbejde i Foodservice Danmark.

Foodservice Danmark får ny direktør - igen

11 fødevarevirksomheder flyver på finsk fremstød

Dagrofa sammenlægger kvalitetskontrol

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også