Svenskere skruer ned for forbruget, men køber mere svensk kød

Svenskerne dropper i stor stil kødet som del af deres måltider, men når der købes oksekød, skal det i stigende grad være svensk kød i pakkerne, viser en ny statistik.

Som i mange andre lande er det svenske forbrug af kød faldende, men efter et 2017, hvor faldet var på hele 2,6 pct. og dermed var ligeså markant som i et par markante år i 1990'erne, kan de svenske kødproducenter dog notere sig et par lyspunkter i år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også