Aarhusiansk chokoladeproducent skruer op for ambitionerne med ny fabrik

Firmaet Kathrine Andersen Chokolade tager i denne måned første spadestik til en ny fabrik ved Aarhus. Den vil tredoble arealet og give plads til at opfylde ambitionerne om at fordoble medarbejdertal og omsætning på tre år, fortæller ejeren.
Jakob Skovsgaard midt i produktionen hos Kathrine Andersen Chokolade. Foto: PR | Foto: PR
Jakob Skovsgaard midt i produktionen hos Kathrine Andersen Chokolade. Foto: PR | Foto: PR

Det aarhusianske chokoladebrand Kathrine Andersen Chokolade har rødder 120 år tilbage, men det har i meget af den forløbne tid levet en noget hengemt tilværelse. Siden Jakob Skovsgaard overtog firmaet og Kathrine Andersen-brandet for 11 år siden, er det imidlertid blevet til en helt anden forretning med nye kunder, nye produkter og frem for alt vækst og bedre resultater.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også