Ny madspilds-tænketank er under opsejling

Miljø- og fødevareministeren har sat gang i arbejdet med en ny tænketank, der skal give et mere fagligt grundlag i indsatsen mod madspild i fødevaresektoren.
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Et nyt samarbejde mellem det offentlige og det private skal udmønte sig i en tænketank, der kan bidrage med mere fagligt input i bestræbelserne på at mindske madspild i fødevarebranchen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også