FødevareWatch

Ny madspilds-tænketank er under opsejling

Miljø- og fødevareministeren har sat gang i arbejdet med en ny tænketank, der skal give et mere fagligt grundlag i indsatsen mod madspild i fødevaresektoren.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Et nyt samarbejde mellem det offentlige og det private skal udmønte sig i en tænketank, der kan bidrage med mere fagligt input i bestræbelserne på at mindske madspild i fødevarebranchen.

Det oplyser Miljø- og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier