Karin Michels, der er epidemiologi-professor ved Harvard Universitet har ikke meget til overs for den sundhedstrend, som i de seneste år har blæst i retning af kokosolien, og den anvendelse i alt fra shampoo til madlavning.
I en artikel i The Guardian siger hun ifølge DR.dk, at kokosolie er "én af de værste ting, man kan spise" og hun mener, at det er præcis ligeså godt for ens helbred at indtage kokosolien, som det er at indtage "ren gift".
Det er særligt andelen af mættet fedt i kokosolie, som er langt højere end i eksempelvis smør, som får forskeren til at slå alarm.
Ifølge avisen er salget af kokosolie i Storbritannien i de seneste fire år vokset fra én mio. pund til i dag at udgøre 16 mio. pund, svarende til 133 mio. kr.
Populær amerikansk planteburger kommer i Tescos britiske butikker fra august
Nye aftaler giver travlhed hos Mejerigaarden
Hjem-Is sender Danmarks største isselskab i minus