Nordjysk kyllingekomet med knas i økonomien

Nordjyske Rokkedahl, der står bag Rema 1000-brandet Rokkedahl Kylling og Meny-brandet Himmerland Kylling, har brugt mange kræfter på at etablere eget slagteri. Det afspejler sig i tallene for 2017, hvor resultatet blev dårligere end forventet.
Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix
Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix

Siden starten af 1960'erne har familien Rokkedahl produceret kyllinger i Kølby mellem Løgstør og Nibe i den nordlige del af det jyske fastland.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også