FødevareWatch

Kødkæmpe frasælger tærte- og vaffelbrands

Den store amerikanske kødkoncern Tyson Foods har frasolgt et par store producenter, der er kendte for deres produktion af frosne tærter og vafler.

Foto: April L. Brown/AP/POLFOTO/arkiv

Frostselskabet Sara Lee Frozen Bakery, der har specialiseret sig i produktion af frosne brød- og tærteprodukter til det amerikanske marked, og Van's, der er specialister inden for vafler, er blevet solgt.

Ifølge Financial Times har ejerne i kødkoncenren Tyson Foods fredag underskrevet en aftale med kapitalfonden Kohlberg & Co.

Ifølge Tyson Foods indebærer salget af de to virksomheder også salget af produktioner i North Carolina og Michigan, ligesom også et salgskontor i Canada kommer på nye hænder.

Frasalget sker i forlængelse af den strategi, som Tyson Foods sidste år udrullede. Heri ligger der et ønske om at udforske mulighederne for at frasælge de aktiviteter, der ikke er knyttet op på kerneforretningen omkring proteinerne i kylling- og oksekødsproduktionerne. Ifølge Financial Times hyrede koncernen i marts Goldman Sachs til at undersøge mulighederne for salg af en virksomhed, der er store inden for produktionen af pizzadej.

Global brødgigant køber sig ind på helt nye markeder

Løjtnant gjort til general i Tyson Foods

Kødkoncern kører løjtnant i stilling

Mexicansk brødgigant udvider i Europa 

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier