FødevareWatch

Tidligere HKScan-direktør overtager roret i Atria Danmark

Den store pålægsproducent præsenterer ny direktør efter næsten et år med midlertidige kræfter på posten.

Foto: Atria Danmark

Efter Peter Frank Andersen sagde op og rykkede til Rynkeby i august 2017, har Atria Danmark kørt med midlertidige personer på posten.

Først overtog økonomidirektør Harley Clausen roret for at blive efterfulgt af Atria Danmarks bestyrelsesformand Thomas Back i midten af februar.

Nu er den store pålægsproducent, der står bag 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter, klar til at præsentere permanent løsning.

Selskabet har fundet en kending af kødbranchen i skikkelse af Svend Schou Borch, der frem til oktober 2017 var direktør for HKScan i Danmark.

Den stilling forlod han imidlertid efter eget ønske, fordi han havde fået netop tilbudt et andet job. Det betyder, at han og Atria Danmark har kendt til løsningen i otte måneder.

Svend Schou Borch. | Foto: HKScan.
Svend Schou Borch. | Foto: HKScan.

"Jeg har sagt min stilling op, fordi jeg er blevet tilbudt noget andet. På det plan er det relativt udramatisk. Det er klart, at jeg selvfølgelig vælger at gå fra noget, men det er primært fordi, at jeg har fået et rigtig spændende tilbud, som jeg har haft svært ved at sige nej til," sagde han i forbindelse med sit exit fra HKScan til FødevareWatch.

Hos Atria Danmark glæder Thomas Back sig over endelig at kunne løfte sløret for den nye direktør.

"Vi er meget glade for, at Atria Danmark får en stor og fagligt stærk kapacitet som ny direktør. Svend Schou Borch vil med sin dybe og brede erfaring fra branchen være i stand til at udvikle virksomheden i en spændende retning," siger han i en pressemeddelelse.

Atria Danmark beskæftiger 160 ansatte fordelt på tre fabrikker, en i Farre og to i Horsens. Svend Schou Borch kommer til at få din daglige gang i Horsens.

Rynkeby har fundet saftkongens afløser

Dansk direktør forlader HKScan

Afgået HKScan-direktør: Jeg forlader ikke en synkende skude - tværtimod

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier