FødevareWatch

Rynkeby har fundet saftkongens afløser

Efter 17 år på posten meddelte Jørgen Dirksen i marts, at han ville fratræde som adm. direktør i Rynkeby Foods. Nu er en kendt person i branchen blev valgt som efterfølger.

Peter Frank Andersen bliver ny adm. direktør for juiceklenodiet Rynkeby.

Det skriver TV 2 Fyn.

Han skifter til Ringe-virksomheden fra Atria Danmark A/S, hvor han ligeledes har været adm. direktør og dermed haft ansvaret for 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter, og de i alt 160 medarbejdere som Atria Danmark har i Horsens.

I det hele taget er Peter Frank Andersen godt bekendt med arbejdet i branchens mærkevarevirksomheder. Før ansættelsen i Atria havde han en lang periode hos Kims A/S, der i dag hedder Orkla Confectionery & Snacks Danmark. De første fem år som marketingdirektør og de sidste fire år som salgsdirektør.

Før tiden hos Kims besad Peter Frank Andersen forskellige stillinger i Lego-koncernen og hos Merrild Kaffe.

Saftkongens farvel

Rynkeby har ledt efter en ny topchef siden marts, hvor Jørgen Dirksen meddelte, at han stopper efter 17 år som adm. direktør i Rynkeby Foods.

"Når man som jeg er godt på vej til at blive en 62-årig ung mand, er det også med at gribe muligheden for at gøre nogle af de ting, som man ikke kan gøre, når man arbejder 60 timer om ugen. Nu er jeg klar til at slippe den del og gøre noget andet, som jeg måske ikke får lettere ved at gøre længere ude i fremtiden," sagde Jørgen Dirksen om baggrunden for sin beslutning.

Rynkeby Foods var frem til foråret 2016 ejet af Arla, hvorefter selskabet blev købt af den tyske Eckes-Granini Group, og Jørgen Dirksen efterlader virksomheden med en plan for de kommende års udvikling af virksomheden.

"Vi har fået en ny ejer, som jeg er meget tryg ved, og de er som producent af frugtdrikke fuldt ud dedikerede omkring arbejdet, der skal ske i Rynkeby. Det handler om udvidelser af eksisterende ting som blandt andet Team Rynkeby, noget jeg selv har været med til at bygge op og som i dag udgør en vigtig rolle i vores CSR-arbejde, og så er der planer om at udbygge aktiviteterne her i Rynkeby," sagde Jørgen Dirksen.

Jørgen Dirksen er fortsat bl.a. formand for branchefællesskabet DI Fødevarer og bestyrelsesmedlem i DI's hovedbestyrelse.

Rynkebys saftkonge stopper efter 17 år

Rynkeby er igen klar til at friskpresse juicemarkedet

Juice-direktør fastslår: Rynkeby bliver i Danmark

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier