FødevareWatch

Mælkepriser og valutakvaler trak tæppet væk under resultatet i Nordex

Med en markant tilbagegang på 35 mio. kr. på bundlinjen er det svært for ledelsen i det privatejede mejeriselskab Nordex at glæde sig over, at omsætningen steg med nye 80 mio. kr. i 2017. Året bød på flere udfordringer.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Det nordjyske mejeriselskab Nordex løftede igen i 2017 toplinjen og solgte mere hvid ost end nogensinde, men modsat tidligere fik de gode takter øverst ikke lov at slå igennem på årsregnskabets nederste linjer.

Nordex Food Gruppen, der består af Nordex Holding A/S og flere datterselskaber heriblandt Nørager Mejeri A/S og Nordex Food A/S har netop offentliggjort årsrapporten for 2017.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier