Michelin-gartner: "Jeg har en ambition om at omvende alle de ikke-økologiske"

Vigge Sommer Madsen er Michelin-gartner, og i samarbejde med bl.a. de aarhusianske gourmetrestauranter Substans og Domestic forsøger han at få fokus på økologiske råvarer.
Foto: Hans Christian Jacobsen
Foto: Hans Christian Jacobsen
AF ANNE SOFIE HYLDEDAL FOLKMANN

Gummistøvlerne synker dybt ned i mudderet, da Vigge Sommer Madsen går en af sine daglige ture i marken. Tomme væksthuse og resterne af kål vidner om en endt sæson. Men selv om ”flower sprout”, ”red russia” og rød grønkål alle ser lidt triste ud på en kold februardag, peger en endt kålsæson frem mod et nyt forår.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også