FødevareWatch

Michelin-gartner: "Jeg har en ambition om at omvende alle de ikke-økologiske"

Vigge Sommer Madsen er Michelin-gartner, og i samarbejde med bl.a. de aarhusianske gourmetrestauranter Substans og Domestic forsøger han at få fokus på økologiske råvarer.

Foto: Hans Christian Jacobsen

Gummistøvlerne synker dybt ned i mudderet, da Vigge Sommer Madsen går en af sine daglige ture i marken. Tomme væksthuse og resterne af kål vidner om en endt sæson. Men selv om ”flower sprout”, ”red russia” og rød grønkål alle ser lidt triste ud på en kold februardag, peger en endt kålsæson frem mod et nyt forår.

Traditionen tro blev der i denne uge, inden en ny sæson begynder, uddelt Michelin-stjerner til landets restauranter. Domestic og Substans i Aarhus fik lov til at beholde deres stjerner for den mad, de laver med råvarer fra Vigge Sommer Madsens økologiske gartneri, ”Sommergrønt”.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier