FødevareWatch

Kødselskab efter nytårskoks: Det er forkasteligt

Himmerlandskød A/S er vred over, at selskabet er blevet blandet ind i sagen om nytårskunder hos Løgismose Meyers, der fik sydamerikansk kød i stedet for det lovede oksekød fra Himmerland.

Foto: Colourbox

Direktør og ejer af kødselskabet Himmerlandskød A/S, Lars Rosbjerg Andersen, er vred over, at hans selskab er blandet ind i sagen om, at tusindvis af kunder hos Løgismose Meyers blev snydt nytårsaften.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Vores varemærke er, at vi udelukkende sælger sikkert dansk kvalitets-oksekød af kreaturer, som bliver behandlet ordentligt - blandt andet fordi, de ikke har været udsat for lange transporter - alt bliver slagtet og skåret her i Himmerland. Derfor vil jeg selvfølgelig ikke lægge navn til sydamerikansk kød. Det er forkasteligt, at det alligevel er sket," siger Lars Rosbjerg Andersen til avisen.

Selskabet Genz Kød A/S har taget ansvaret for sagen. Løgismose Meyers forklarer til Ekstra Bladet, at Genz Kød udpakkede det sydamerikanske kød fra original-emballagerne, forbehandlede det med sous vide-metoden, hvorefter det kom i de nye dansk-mærkede kasser, så det lignede Himmerlandskød.

Meyers-kunder fik udenlandsk kød i stedet for dansk i nytårsmenu

Fire oksekødselskaber bliver til ét

Der er kamp om de danske kødkvæg

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier