FødevareWatch

Kompromisløs chokolademager: "Det er rigtig dyrt at sige nej"

Otte år med underskud har trukket grimme spor gennem regnskaberne hos chokoladeforretningen Oialla. Først nu begynder adm. direktør Rasmus Bo Bojesen at høste frugterne af sliddet med at sige nej til de kunder, der ikke har villet betale prisen for hans "superchokolade".

Da adm. direktør Rasmus Bo Bojesen finder kilden til sin "vilde" chokolade, begynder en rejse mod at skabe et eksklusivt brand, koste hvad det vil. | Foto: Søren Svendsen

Han har jagtet den perfekte chokolade så længe, han kan huske.

Da stifter og adm. direktør, Rasmus Bo Bojesen, så fandt opskriften til sin Oialla-chokolade, i nogle helt unikke, "vilde" kakaobønner fra Bolivias jungle, stod det klart, at han aldrig kunne gå på kompromis. Hverken med kvaliteten eller kunderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier