Nordjysk slagteri vil fordoble produktionen

Det nordjyske slagteri Moesgaard Meat vil slagte dobbelt så mange svin. Derfor har slagterivirksomheden nu søgt om lov til at begynde arbejdet en time før om morgenen.
Foto: Arkiv: Ritzau/scanpix/Joachim Adrian
Foto: Arkiv: Ritzau/scanpix/Joachim Adrian

Om fem år vil Moesgaard Meat fra nordjyske Naur kunne slagte 5000 søer og grise om ugen, hvis virksomhedens ansøgning om tilladelse til at udvide produktionen går igennem hos Holstebro Kommune.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også