FødevareWatch

Danone vil sælge milliardandel i japanske Yakult

Den franske fødevarekoncern har planer om at reducere sin andel i den japanske mejeriproducent Yakult fra 21 til 7 pct.

Foto: PR

Danone vil af med en del af sin aktiepost i den japanske probiotiske mejeriproducent Yakult i et træk, der skal hjælpe med at nedgeare virksomheden.

Det skriver Financial Times.

Ifølge mediet meddeler den franske fødevaregruppe onsdag, at den vil reducere sin andel på 21,29 pct. i Yakult til omkring 7 pct. efter afslutningen af transaktionen, som forventes overstået i marts.

Aktien, som Danone planlægger at sælge, har en markedsværdi på omkring 189,8 mia. japanske yen, svarende til omkring 10,7 mia. kr.

Danone forventes at forblive Yakults største aktionær og vil ifølge Financial Times fortsat sidde i bestyrelsen i det japanske selskab.

Medie: Danone overvejer japansk milliardsalg

Medie: Danone-selskab på vej mod fusion med saudisk stormejeri

Danone venter faldende vækst grundet højere priser på mælk

Forsiden lige nu

Kompromisløs chokolademager: "Det er rigtig dyrt at sige nej"

Otte år med underskud har trukket grimme spor gennem regnskaberne hos chokoladeforretningen Oialla. Først nu begynder adm. direktør Rasmus Bo Bojesen at høste frugterne af sliddet med at sige nej til de kunder, der ikke har villet betale prisen for hans superchokolade.

Her er alle årets danske michelinstjerner

Der er i dag blevet uddelt michelinstjerne til de danske restauranter, og Danmark kan nu bryste sig af at have 26 michelinrestauranter med i alt 31 stjerner. Se alle de danske michelinstjerner her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier