FødevareWatch

Danone vil sælge milliardandel i japanske Yakult

Den franske fødevarekoncern har planer om at reducere sin andel i den japanske mejeriproducent Yakult fra 21 til 7 pct.

Foto: PR

Danone vil af med en del af sin aktiepost i den japanske probiotiske mejeriproducent Yakult i et træk, der skal hjælpe med at nedgeare virksomheden. 

Det skriver Financial Times.

Ifølge mediet meddeler den franske fødevaregruppe onsdag, at den vil reducere sin andel på 21,29 pct. i Yakult til omkring 7 pct. efter afslutningen af transaktionen, som forventes overstået i marts.

Aktien, som Danone planlægger at sælge, har en markedsværdi på omkring 189,8 mia. japanske yen, svarende til omkring 10,7 mia. kr.

Danone forventes at forblive Yakults største aktionær og vil ifølge Financial Times fortsat sidde i bestyrelsen i det japanske selskab.

Medie: Danone overvejer japansk milliardsalg

Medie: Danone-selskab på vej mod fusion med saudisk stormejeri

Danone venter faldende vækst grundet højere priser på mælk

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier