FødevareWatch

Lars Seier investerer i israelsk laboratoriekød

Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensen tror, at vi i fremtiden vil spise laboratoriefremstillet kød, og han har derfor investeret i den israelske iværksætter Supermeat.

Lars Seier Christensen. | Foto: Saxo Bank

Om nogle år vil vi kunne gå i supermarkedet og købe kød, der er fremstillet uden nogle dyr er blevet slagtet. Det mener Lars Seier Christensen, der har tjent milliarder på Saxo Bank, og derfor har han investeret i det israelske iværksætterfirma Supermeat, der vil fremstille kyllingekød, der er bygget i et sterilt laboratorium.

Det skriver Børsen.

"Jeg laver nogle gange investeringer i nye områder, som interesserer mig rent intellektuelt, og jeg tror denne form for kød bliver meget stort i fremtiden," forklarer Lars Seier Christensen.

Han tror, at problemer med dyrevelfærd vil få folk til at efterspørge kylling fra Supermeat.

Lars Seier Christensen er ikke den eneste rigmand, der tror på laboratoriebygget kød. Tidligere har Google-stifteren Sergej Brin finansieret verdens første laboratorieproducerede oksebøf, og i 2017 hentede San Francisco-baserede Memphis Meat 17 mio. dollar (ca. 103 mio. kr.) fra investorer som blandt andet Bill Gates og Richard Branson.

Kødgigant investerer i laboratoriekød 

Cargill og Bill Gates investerer i laboratoriekød

Israelere vil revolutionere fødevaresektoren med laboratoriekød 

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier