Russisk kødindustri banker afsted

Den russiske fødevareindustri fortsatte i 2017 med at gøre sig mindre afhængig af, at der igen bliver åbnet for importen af kødprodukter fra EU. To af de største koncerner voksede på flere fronter sidste år.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Den russiske produktion af fjerkræ, svin og kødkvæg fortsætter med at blive større og større, og dermed bliver behovet for europæisk kød, hvis man ser bort fra en forøget russisk købekraft, mindre.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også