FødevareWatch

Arla-konkurrent klar med mælkealternativer

Finske Valio har set skriften på væggen, og som et forsøg på at få del i den vækst, som man finder i kategorien for alternativer til de almindelige mælkeprodukter, er mejerikoncernen klar med havredrikke.

Foto: Valio

Med lanceringen af brandet Oddlygood er den finske mejerikoncern Valio hoppet med ombord i den trend, som peger lidt væk fra de produkter, som normalt har hjemme i en mejerikoncern.

Oddlygood-produkterne, der indtil videre omfatter et yoghurt- og et mælke-alternativ, er nemlig lavet på havre, og med satsningen håber koncernen at få en andel af den vækst, som soya-, mandel- og ris-alternativerne oplever for tiden.

Produkterne er kommet på markedet i Finland, og i næste uge lanceres de også i Sverige, skriver Food-supply.se.

"Det er en vores største lanceringer i Sverige i år. Markedet er større end i Finland og forbrugerne anvender i højere grad plantebaserede produkter. Det bliver interessant at se, hvordan vi klarer os derovre," udtalte Tuomas Salusjärvi, produkt- og brandansvarlig hos Valio til det finske dagblad Vasabladet i sidste måned.

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier