FødevareWatch

Ny teknik skal øge fersk køds holdbarhed med flere måneder

En ny teknik udviklet på Teknologisk Institut kan potentielt forlænge holdbarheden af fersk kød med flere måneder. Nu skal udstyr til kødproduktionerne udvikles.

Foto: Peter Klint/POLFOTO

Hvis ellers kunderne kan affinde sig med det faktum, at det ferske kød bliver leveret i vakuumpakkede emballager med en tynd grå kødoverflade, så får de til gengæld et kødprodukt som kan holde sig i flere måneder.

Med en ny teknologi udviklet af kødforskerne og fysikere på Teknologisk Institut i Tåstrup bliver der i den grad skruet op for holdbarheden på fersk kød.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier