FødevareWatch

Danish Crown ønsker en hurtig brexitaftale

Der skal fart under processen, som handler om afklaring i forhold til transitionsperioden efter Storbritanniens udtræden af EU. Det er en vigtig brik i puslespillet, lyder det fra eksportdirektør i Danish Crown.

Foto: Danish Crown/PR

Det er afgørende, at en aftale for transitionsperioden efter brexit falder på plads hurtigst muligt.

Sådan lyder det fra slagterikoncernen Danish Crown, forud for at EU's chefforhandler, Michel Barnier, mandag forventes at få mandat fra EU-ministre til at kaste sig ind i næste runde af brexitforhandlingerne.

Det skriver Børsen.

Den britiske brexitminister, David Davis, forventer en aftale inden for otte uger, og hos Danish Crown er håbet en hurtig afklaring.

"Det er en vigtig brik i det store puslespil, for det giver os vished for, hvor lang tid vi vil have til at tilpasse os til den nye virkelighed," siger Lars Albertsen, eksportdirektør i Danish Crown, til Børsen.

Slagterikoncernen har slagterier og kødprodukter i henholdsvis Danmark og Storbritannien. Med kun 14 måneder til, at briterne formelt ikke længere er en del af EU, er det afgørende for den danske slagterikoncern at få klarhed over, om produktionen skal omlægges eller kan fortsætte uændret i overgangsperioden, skriver avisen.

Arla ser brexit-toldmur koste milliarder

To brexit-scenarier lurer: Det onde og det grusomme

Danish Crowns topchef så ned i britisk afgrund: Der var nætter, hvor jeg slet ikke sov på grund af det her

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier