FødevareWatch

Dominos vil åbne 100 restauranter i Sverige

Verdens største pizzakæde har ambitiøse planer i det svenske fastfood-marked, hvor det er planen, at i alt 100 nye pizzanåle skal sættes i landkortet.

Foto: Henning Hjorth

Med fokus på Stockholm, Skåne og Gøteborg vil den store amerikanske pizzakoncern Dominos i de kommende år åbne op til 100 nye restauranter i Sverige.

Det skriver Inside Business.

Udmeldingen om de mange nye pizzarestauranter kommer kort tid efter, at Dominos først sidste år åbnede sin første restaurant i Skåne.

Nordens største take away-pizzakæde vil til Danmark

Koncernen, som på verdensplan har 14.400 restauranter i 90 lande, mener det giver særdeles god mening at kaste sig over det svenske marked.

"I dag er der kun få brands i Sverige, som kan levere lækre pizzaer inden for 30 minutter. Det er derfor vi ser et stort potentiale i det svenske marked," udtaler Clive West, International Director ved Dominos, til Inside Business.

Dominos Pizza har i øjeblikket 29 restauranter i Danmark. Kæden åbnede sin første danske restaurant i København i 1997, og siden er der kommet mange til. Alene i Aarhus åbner kæden i år sin fjerde restaurant.

Pizza-kæmpen Dominos får ny chef til sommer

Stor pizzakæde lader flere danske restauranter gå konkurs

Pizzakæder gør klar til at erobre Rusland

Forsiden lige nu

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Arla lukker endnu et mejeri

Arla Foods har besluttet at lukke det sydvestjyske Endrup Mejeri, som det seneste år har fungeret som modningscenter og pakkeri for oste.

Dansk fødevaresikkerhed blandt verdens bedste

Danmark har et godt ry på fødevarefronten, ifølge parterne bag det offentligt-private initiativ Food Nation. Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen peger på et uudnyttet potentiale eksportpotentiale for danske fødevarevirksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier