FødevareWatch

Dominos vil åbne 100 restauranter i Sverige

Verdens største pizzakæde har ambitiøse planer i det svenske fastfood-marked, hvor det er planen, at i alt 100 nye pizzanåle skal sættes i landkortet.

Foto: Henning Hjorth

Med fokus på Stockholm, Skåne og Gøteborg vil den store amerikanske pizzakoncern Dominos i de kommende år åbne op til 100 nye restauranter i Sverige.

Det skriver Inside Business.

Udmeldingen om de mange nye pizzarestauranter kommer kort tid efter, at Dominos først sidste år åbnede sin første restaurant i Skåne.

Nordens største take away-pizzakæde vil til Danmark

Koncernen, som på verdensplan har 14.400 restauranter i 90 lande, mener det giver særdeles god mening at kaste sig over det svenske marked.

"I dag er der kun få brands i Sverige, som kan levere lækre pizzaer inden for 30 minutter. Det er derfor vi ser et stort potentiale i det svenske marked," udtaler Clive West, International Director ved Dominos, til Inside Business.

Dominos Pizza har i øjeblikket 29 restauranter i Danmark. Kæden åbnede sin første danske restaurant i København i 1997, og siden er der kommet mange til. Alene i Aarhus åbner kæden i år sin fjerde restaurant.

Pizza-kæmpen Dominos får ny chef til sommer

Stor pizzakæde lader flere danske restauranter gå konkurs

Pizzakæder gør klar til at erobre Rusland

Forsiden lige nu

Konkursramt slagter fanget i bogføringsrod

Ærøslagteren er under konkurs, og nu viser det sig, at der har været store mangler i bogføringen. Selskabets afgående direktør vil hjælpe med at redegøre for fejlene.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier