FødevareWatch

Dominos vil åbne 100 restauranter i Sverige

Verdens største pizzakæde har ambitiøse planer i det svenske fastfood-marked, hvor det er planen, at i alt 100 nye pizzanåle skal sættes i landkortet.

Foto: Henning Hjorth

Med fokus på Stockholm, Skåne og Gøteborg vil den store amerikanske pizzakoncern Dominos i de kommende år åbne op til 100 nye restauranter i Sverige.

Det skriver Inside Business.

Udmeldingen om de mange nye pizzarestauranter kommer kort tid efter, at Dominos først sidste år åbnede sin første restaurant i Skåne.

Nordens største take away-pizzakæde vil til Danmark

Koncernen, som på verdensplan har 14.400 restauranter i 90 lande, mener det giver særdeles god mening at kaste sig over det svenske marked.

"I dag er der kun få brands i Sverige, som kan levere lækre pizzaer inden for 30 minutter. Det er derfor vi ser et stort potentiale i det svenske marked," udtaler Clive West, International Director ved Dominos, til Inside Business.

Dominos Pizza har i øjeblikket 29 restauranter i Danmark. Kæden åbnede sin første danske restaurant i København i 1997, og siden er der kommet mange til. Alene i Aarhus åbner kæden i år sin fjerde restaurant.

Pizza-kæmpen Dominos får ny chef til sommer

Stor pizzakæde lader flere danske restauranter gå konkurs

Pizzakæder gør klar til at erobre Rusland

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier