FødevareWatch

McDonalds vil levere burgere til døren

Den globale fastfoodkæde skruer op for sin digitale indsats med en ny app, der blandt andet har madbestilling, betaling og på sigt levering til formål.

Foto: Ritzau Scanpix/Jan Grarup

McDonalds-fans verden over kan se frem til at bestille deres burgere direkte på telefonen. En ny app er første skridt i fastfood-selskabets digitale transformation.

Det skriver Business.dk.

I flere store lande er det allerede muligt at få leveret McDonalds til døren, men nu skal det også være muligt i Danmark og på de øvrige mindre markeder, fortæller direktøren for McDonalds globale IT-afdeling til Business.dk.

"Det er et ønske fra kunderne på de mindre markeder. Vi skal finde en balance, hvor det bliver en mulighed. Så det arbejder vi hen imod," siger Michael Stender til avisen.

Ifølge Business.dk kan direktøren endnu ikke sige noget om, hvornår danskerne kan få leveret McDonalds-mad til døren. Og det er da heller ikke udbringningen, der har højeste prioritet for IT-direktøren, men derimod lagring af kundedata i appen, skriver avisen.

McDonalds skruer markant op for leveringssats

Smarte burgerbarer myldrer frem - McDonalds jubler

Uber har succes med at levere mad 

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier