FødevareWatch

McDonalds skruer markant op for leveringssats

Den amerikanske fastfoodgigant ruller i stort omfang sit samarbejde med Uber-tjenesten ud. Inden længe kan indbyggere i nye 13 lande gøre brug af tilbuddet McDelivery.

Foto: McDonald's Corp.

Efter at have testet samarbejdet med den ombruste Uber-tjeneste i Australien, har McDonalds-koncernen besluttet sig for at brede tjenesten McDelivery ud til i alt nye 13 lande.

Det skriver Foodbev.com.

Siden 2014 har McDonalds har arbejdet sammen med Uber om udbrigning af mad fra i alt 3500 amerikanske burgerrestauranter, men efter en succefuld test i Australien er det nu planen at yderligere 4200 restauranter i lande som Holland, Polen, Frankrig og Hong Kong skal tilbyde samme tjeneste.

I alt vil de to partnere så bringe mad ud i 47 lande på vegne af omkring 7800 restauranter.

Sammen med de betjeningsfrie restuaranter og mobil betaling er udbrigning af burgermenuer udset som nye veje, hvorpå der ligger vækst i den store globale burgerkoncern.

Onsdag præsenterede McDonalds regnskab for første halvår, hvor den sammenlignelige vækst i salget var på 6,6 pct.

122 millioner til budrobotter er gode nyheder for Just Eat

Her kan man få bragt McDonald’s til døren

Just Eat-rival bliver største tyske tech-notering i tre år

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier