FødevareWatch

Britisk madkæde åbner i Danmark

Flere restauranter åbner i Københavns Lufthavn til sommer. Herunder den britiske sandwich-kæde Pret a Manger.

Til sommer åbner flere restauranter i Københavns Lufthavn. Herunder den britiske sandwich- og kaffekæde Pret a Manger, oplyser lufthavnen på sin hjemmeside.

I alt åbner 25 nye spisesteder og butikker i Terminal 2, der er ved at blive udviddet. De første starter op i juni måned.

"Vi håber, at det nyudbyggede område vil fungere som et nyt samlingspunkt for rejsende i lufthavnen, hvor forskellige præferencer imødekommes af et bredt sortiment -uanset om du er til nichebarer, en klassisk burger eller blot en hurtig croissant og kaffe," siger Lise Ryevad, der er director for Airport Sales.

Den britiske kæde har i dag 350 butikker i Storbritannien, USA, Paris, Hongkong og Shanghai.

Medie: Britisk sandwichkæde leger med Wall Street-planer

7-Eleven bliver mere aggressive i Danmark – skal åbne 55 nye butikker

Forsiden lige nu

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail, skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Avis: Løkke fik ferieophold af kendt kvotekonge

Ifølge Ekstra Bladet fik statsminister Lars Løkke Rasmussen i 2016 et ferieophold i et hus i Skagen ejet af fiskeren John-Anker Hametner Larsen. Han er kendt som en af landets største fiskere samt stor bidragyder til Løkkes fond.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier