FødevareWatch

Britisk madkæde åbner i Danmark

Flere restauranter åbner i Københavns Lufthavn til sommer. Herunder den britiske sandwich-kæde Pret a Manger.

Foto: Mark Lennihan/AP

Til sommer åbner flere restauranter i Københavns Lufthavn. Herunder den britiske sandwich- og kaffekæde Pret a Manger, oplyser lufthavnen på sin hjemmeside.

I alt åbner 25 nye spisesteder og butikker i Terminal 2, der er ved at blive udviddet. De første starter op i juni måned.

"Vi håber, at det nyudbyggede område vil fungere som et nyt samlingspunkt for rejsende i lufthavnen, hvor forskellige præferencer imødekommes af et bredt sortiment -uanset om du er til nichebarer, en klassisk burger eller blot en hurtig croissant og kaffe," siger Lise Ryevad, der er director for Airport Sales.

Den britiske kæde har i dag 350 butikker i Storbritannien, USA, Paris, Hongkong og Shanghai.

Medie: Britisk sandwichkæde leger med Wall Street-planer

7-Eleven bliver mere aggressive i Danmark – skal åbne 55 nye butikker

Forsiden lige nu

Kammeradvokaten på vej med kras kritik af Fiskeristyrelsen

Kammeradvokaten, der siden sidste efterår har kigget på sagsbehandlingen i Fiskeristyrelsen, afleverer i dag en 250 sider lang rapport, som ifølge kilder med kendskab til sagen beskriver "en rådden kultur i styrelsen". Det erfarer Watch Medier.

Lars Løkke til Meat 2030: Vi er bagefter tidsplanen og der skal handles nu

Spørgsmålet om, hvordan kødindustrien kan og skal spille sammen med forbrugernes stigende krav om bæredygtighed, samlede onsdag en god del af lederne inden for den danske kødbranche til en Danish Crowns konference Meat 2030. For som det er i dag, er kødproduktion blandt verdens største klimasyndere.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier